Het
oesterfestival
Amsterdam

€20,-

Hét allereerste oesterfestival in Amsterdam. Levenslang Amsterdam (voormalige Bijlmerbajes) is voor 1 dag omgetoverd tot oesterparadijs, waar je alle soorten en maten kunt komen proeven met natuurlijk tal van bijpassende bubbels en wijnen. Wanneer? 28 oktober 2023, (P)early tickets in de verkoop vanaf 5 juni 2023!

*Wij hanteren hetzelfde beleid als concerten en evenementen, retourneren van tickets en wijzigen van de ticket datum is niet mogelijk. Waarom? Alle kosten voor het evenement zijn al gemaakt. We helpen graag om je ticket door te verkopen.

Het oesterfestival

Waar het over oesters gaat, valt het woord champagne al snel. Er is geen combinatie beter dan deze twee! Daarom wordt het festival georganiseerd samen met partner TO-MI Champagne, een kleine Nederlandse champagne importeur. TO-MI Champagne is importeur en distributeur van ambachtelijke champagnes, geselecteerd uit de mooiste gebieden van de Champagnestreek, allen met een eigen karakteristieke smaak en superieure kwaliteit. De champagnes zijn afkomstig van kleinere en daarmee ook meer onbekende champagnemakers, die hun eigen druiven verbouwen, de champagne zelf produceren en verkopen. 

onze festivalparels

Daans handige
jongens winkel

Sjefietshe

Atelier Astrid

de oesterfiets

Oyester

Emergo designs

Oesterij

Koester je oester

the oyster show

aquamossel-triton

oesterplank

de oesterfabriek

VIVEAU

OY OY

onze partners

Hermit_Dutch-Coastal-Gin_Logo_185x75
v zug
Winkelwagen